Rezervacije na: +385 42 819 177
Email: info@crn-bel.hr

O nama

RESTORAN ČRN-BEL ludbreški biser usred pitreskog ludbreškog vinogorja

Restoran Črn-beL smjestio se na malenom brežuljku Ludbreškog vinogorja okružen prekrasnom prirodom, s neodoljivim pogledom na krajolik i pejzaže grada Ludbrega i okolnih mjesta, koji sežu sve do susjednih županija, pa čak i van granica Lijepe naše. U samom začetku spomena kroz povijest, objekt Črn-bel bio je u vlasništvu poznatog hrvatskog književnika, pisca i režisera Mladena Kerstnera (Gruntovčani, Mejaši…).

 

„Meni je mileše pod svojom hruškom sedeti, nek celo bogatstvo ovoga sveta imeti” – konstatirao je Mladen Kerstner, te je nekako slijedom ovog citata i drugih obaveza objekt prepustio u vlasništvo tadašnjih dioničara Hotela Putnik Ludbreg, a na kraju ga je i privatizirao Đuro Bohnec.

 

Pretpostavka oko imena najviše asocira na pjesmu Frana Galovića (Crn-bel), nastalu 14. lipnja 1914.godine, a posmrtno objavljenu u ciklusu „Leto” zbirke pjesama „Z mojih bregov”.

 

Tako je izletište/restoran ČRN BEL kroz tradicijsku kulturu, te već spomenute epitete, gradio svoju prepoznatljivost kroz mnoge zabavne i turističke manifestacije.

 

U korak s vremenom, danas je naš cilj pružiti gostima najviši nivo kvalitete ponude i usluge u modernijem ruhu, ali duhom koji odiše mirisom na tradicijsko, čežnju i sjećanja.

 

Među „a la carte” jelima koje će Vam pripremiti naši vrsni kuhari, gotovo svatko naći će nešto za svoje osjetljivo nepce. Pizze iz krušne peći i sočna jela s roštilja zadovoljit će i najveće gurmane. Na jelovniku će se također naći nešto i za vegane, vegetarijance, te naše najmanje goste.

Toplu dobrodošlicu i vrhunsku uslugu našeg osoblja, popratit će odlična ponuda vina i ostalih pića. Najljepšu priču ispisat će upravo Vaš posjet restoranu Črn-beL, biseru i duši Podravine u samom centru svijeta.

A LA CARTE ponuda

Kontinentalna autohtona jela

DNEVNA PONUDA

Gableci po odličnim cijenama

EVENTI & PROSLAVE

Obiteljske i poslovne prilike
KONTAKTIRAJTE NAS

Upit za rezervaciju

Imate pitanje vezano uz organizaciju proslave ili jednostavno samo želite rezervirati stol? Pošaljite nam poruku i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku! Obratite nam se s povjerenjem, stojimo Vam na raspolaganju!

Adresa :

Črn Bel 4

Grad :

42230 Lubreg

Email :

info@crn-bel.hr